Wat kosten de Jikiden Reiki behandelingen?

Om te ervaren wat Jikiden Reiki voor u kan betekenen is de eerste behandeling altijd gratis!
Klik op de onderstaande knop om u aan te melden voor deze vrijblijvende behandeling bij het Jikiden Reiki Centrum Delft.


Een Jikiden Reikibehandeling duurt circa 45 minuten. Iedereen kan zich aanmelden voor een gratis behandeling, zie hierboven.
Maak ook gebruik van deze aanbieding en ervaar - zoals velen voor u - wat Jikiden Reiki daadwerkelijk voor u kan betekenen!

Na deze gratis behandeling ervaart u direct dat er iets is gebeurd in uw lichaam. Afhankelijk van uw klachten stelt de complementaire therapeut - vrijblijvend - een behandelplan op. Veelal verminderen de klachten al na 7 Jikiden Reikibehandelingen. 

Welke Jikiden Reikibehandeling kiest u in 2020?

1 losse behandeling: € 37,50 (Indien u kiest voor meerdere behandelingen krijgt u ook korting, zie hieronder).

7 behandelingen: € 245,00 (i.p.v. € 262,50)

9 behandelingen: € 301,50 (i.p.v. € 337,50)

U komt tot volledige ontspanning (mentaal en fysiek) bij de behandeling(en) door één van onze gediplomeerde complementaire therapeuten!
Een Jikiden Reiki behandeling is zeer krachtig en biedt verlichting aan mensen die te maken hebben met fysieke of psychosociale problemen.

Wat voor klachten hebt u?

Spierklachten, nek- en schouderklachten, pijn bij bewegen en hoofdpijn. Maar ook vermoeidheid, lusteloosheid, slapeloosheid, koude voeten en klachten bij herstel na ziekte zijn veel voorkomende probleemgebieden. Jikiden Reiki kan tevens ondersteuning bieden bij mentale problemen, zoals bijvoorbeeld (examen-)stress en burnout en bij fysieke klachten bij rouwverwerking.

Het Jikiden Reiki Centrum Delft biedt u een Jikiden Reiki behandeling op maat.
Niet zweverig, geen wierook of kaarsen, maar een ontspannende to-the-point behandeling.

Na de behandelperiode volgt een evaluatie van het behandelplan en stellen wij gezamenlijk vast of er een vervolgtraject nodig is. Voorts komen veel cliënten eens per kwartaal of halfjaar terug voor een z.g. reset van hun systeem.

Na elke behandeling

Drink veel water, 1,5 tot 2 liter per dag. Dit is belangrijk voor de ontgifting van uw lichaam en om de afvalstoffen die na iedere Jikiden Reikibehandeling vrijkomen, goed te kunnen afvoeren.

Effecten van de Jikiden Reikibehandeling

Een Jikiden Reikibehandeling zet uw lichaam aan het werk. De effecten van de behandeling verschillen per klacht en kunnen op diverse manieren tot uitdrukking komen.

Enkele voorbeelden:
• Bij vermoeidheid en lusteloosheid zal u de eerste keren na de Jikiden Reikibehandeling ervaren dat u nog vermoeider bent geworden. Dat is een goed teken, omdat het lichaam zich ontspant en u daardoor de signalen van uw lichaam beter kunt voelen - echte vermoeidheid dus!. Doorgaans neemt de innerlijke rust toe.

• Bij specifieke pijnklachten zal Jikiden Reiki rond de 3e en de 4e behandeling een toename van de pijn laten zien. Dit is een teken dat de behandeling goed aanslaat. Blokkades in de energiebanen worden verwijderd en de doorbloeding komt weer op gang. De navolgende behandelingen zullen steeds meer verlichting geven op deze pijnplekken.

Vóór elke behandeling

Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenamen uw behandeling. Dit is voor u, de complementair therapeut en diegenen die na u komen, wel zo prettig. Wij verzoeken u voor iedere behandeling uw lichaam en voeten goed te wassen en schone sokken aan te trekken. Als u gewoonlijk geen sokken draagt, vragen wij u deze mee te nemen.

Uw gezondheidsklachten in het algemeen

Neem uw gezondheidsklachten altijd serieus! Uw lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets mis is. Bij iedere twijfel raadpleeg altijd uw huisarts of specialist.

Let op!
Indien u een orgaantransplantatie heeft ondergaan, is het raadzaam eerst contact op te nemen met uw arts. Jikiden Reiki activeert het immuunsysteem waardoor er ongewenste effecten kunnen optreden.

Realiseer uzelf dat een Jikiden Reiki complementair therapeut geen arts is. Jikiden Reiki is geen "toverdoos”, maar helpt u binnen uw mogelijkheden te bouwen aan uw gezondheid. Uw bevindingen zijn hierbij onmisbaar, want alleen u kunt aangeven wat u voelt en wat de vorderingen zijn.

Uw Jikiden Reiki complementair therapeut vertelt u wat u kunt verwachten, maar het is belangrijk dat u waakzaam en alert blijft. Samen met u kunnen wij naar een voor u zo optimaal mogelijke gezondheid toewerken. Onze ervaring en die van vele anderen is dat er na een Jikiden Reiki traject met uw welzijn prachtige dingen gebeuren.

Uw omgeving

Vaak horen wij dat mensen het moeilijk vinden de Jikiden Reiki complementaire behandelingen bespreekbaar te maken met de naaste omgeving, familie en vrienden. Wellicht helpt de volgende zin u het uit te leggen: ‘ik probeer eindelijk af te komen van mijn gezondheidsklachten en ik ben nu onder behandeling van een Jikiden Reiki complementair therapeut.

Tot slot

Wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij kunnen u echter geen garantie geven dat wij uw klachten volledig kunnen verhelpen.
Heb vertrouwen in de geweldige geneeskracht van uw eigen lichaam en oefen geduld. Genezing is een prachtig proces, maar is niet een-twee-drie klaar.
Wij informeren u tijdig wanneer wij de menen dat verdere behandeling niet zinvol meer is.

Wij gaan er vanuit u hiermee heldere en duidelijke informatie te hebben verstrekt.

Wij wensen u een zinvolle, heilzame en ontspannende ervaring met Jikiden Reiki !


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland