Alleen vandaag.......

Reacties van klanten van Jikiden Reiki Centrum Delft...

Youri

Wat zal ik zeggen, probeer het een keer en sta er voor open. Als je eenmaal hoort hoe het in elkaar steekt dan begrijp je wat het is en waar het vandaan komt. Hoe het word uitgelegd is het namelijk allemaal heel logische! Daarnaast heb ik deze behandeling als onwijs goed ervaren, daarnaast kan je tijdens de reiki een hoop leren van deze geweldig man meer kan ik er niet van maken!

Nancy

Je weet in eerste instantie niet wat te verwachten, maar je voelt direct bij binnenkomst een goede rustgevende sfeer.

Ga met een open mind de behandeling in en je merkt direct al een reactie in jouw lichaam.

De behandeling zet jouw lichaam aan het werk om het genezingsproces aan te gaan.

GOED GEVOEL!! Thanks Jikiden Reiki Centrum 👍🏼!!

Cedric

Ik ben geweldig geholpen aan mijn nek pijn, dankzij Leen kon ik na een dag al stukken beter bewegen en voelde ik me ook weer veel beter, nogmaals bedankt en zeker een aanrader voor anderen!!

Desiree (1)

Na enkele behandelingen op mijn hoofd gaat het een stuk beter...

Luuk

Na even wat life-changes die al gemanifesteerd stonden om meegemaakt te worden heb ik ondertussen geëvalueerd hoe de Reiki sessies mij goed deden.

Zoals ik al had gezegd ben ik iemand die zowel als naar de korte termijn werking van dingen kijkt en naar de lange termijn werking.

Natuurlijk, wat er met Reiki gebeurt, gebeurt in eerste instantie direct. Wat ik persoonlijk voel is waar ik bewust van wil worden. Vervolgens volg ik mijn gevoel, het leidt mij naar de bron daarvan.

Ik merkte al snel dat er wat gebeurde binnen in mijn lichaam, en dat al in een sessie! Laat staan meerdere... Het begint al makkelijker te vloeien in plekken van m’n lichaam waar het blijkbaar eerst niet echt vloeiend doorstroomde. Het contrast is sowieso merkbaar.

Maar met meerdere sessies over tijd van een aantal weken, heb je de tijd om iets met die contrast te doen, want wat merkbaar is komt makkelijker naar je bewustzijn toe en dus maakt dat je mogelijk om makkelijker om te gaan met je zelf. Ik heb in deze tijdspan van een paar weken van aantal sessies flink wat rust binnenin me zelf gevoeld en is nog steeds merkbaar.

De rust die er heerst in de behandelkamer is zeer aangenaam. Geen hocus pocus met wierook etc., het is direct maar effectief!]

Jan

Gisteravond en ook vandaag veel –water- gedronken en daardoor ook veel moeten plassen….

Verder voel ik alleen hoog in de rug wat stijfheid van de spieren en op mijn voorhoofd zit voor mijn gevoel een “plakkaatje” met wat uitstraling naar de bovenkant van het hoofd.

Verder geen bijzonderheden.

Denise

Hartelijk dank voor de reikibehandeling gister.

Ik voelde gister al de hele dag energieker. Goed geslapen.

Ingrid

We zijn nu Ă©Ă©n week thuis en ik voelde mij beter met jouw behandeling!

A.H.

Via een internet actie ben ik in contact gekomen met Leendert van Jikiden Reiki Centrum Delft. Leendert heeft uitgelegd wat Jikiden Reiki is, wat het kan doen en wat hij daarin kan betekenen. We hebben een gratis Reikibehandeling ingepland ter kennismaking en dit was een erg prettige ervaring.

Bij binnenkomst word je heel gastvrij ontvangen, Leendert neemt de tijd, is rustig en vriendelijk. Ook legt hij duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Na de kennismakingssessie is er een behandelplan opgesteld. Tijdens de behandelingen voelde ik direct een reactie van mijn lichaam en merkte ik dat ik goed kon ontspannen. Na mijn laatste behandeling waren mijn fysieke klachten nagenoeg weg, was mijn vermoeidheid verdwenen en was het met name in mijn hoofd een stuk rustiger. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden en merk dat ik weer in balans ben.

Bedankt Leendert!!

Desiree (2)

Lang leve de overgang! Wakker worden met rugpijn. Na behandeling door Leendert gaat het een stuk beter.

Bas

Ik zou nog even terugkoppeling geven over de behandeling die ik heb gehad en de daarbij behorende resultaten in de loop der week.

Woensdag toen ik op stond had ik als eerste het gevoel alsof ik flink had gesport. Beetje zware spieren, alsof ik een tijdje had gefietst. Daarnaast merk ik dat ik behoorlijk wat gasvorming heb in het lichaam, geen idee waarom, maar dit is wel behoorlijk toegenomen.

Wat ook aan de hand is, maar ik niet weet of dit aan de behandeling is toe te schrijven is dat ik deze week behoorlijk wat geklust heb s 'avonds, wat ik normaliter niet zou doen. Had wel lekker energie in mijn lichaam, neemt niet weg dat ik na het klussen natuurlijk weer vermoeid was.

Tijdens de behandeling merkte ik vooral dat de kleuren in mijn zicht veranderden en ik gevoelige kaken kreeg. Daarnaast bij de handen op de buik werden mijn voeten warm.

Christel

Uitgeput door behandelingen tegen kanker.

Moe opstaan en uitgeput naar bed

Behandelingen tegen kanker hebben mijn lichaam letterlijk beschadigd en de energie uit mijn lijf gezogen. Chemo, bestralingen, prednison tegen longbeschadiging….

Ik sta moe op en ga uitgeput naar bed. De geëtste aders van de chemo’s, de terugkerende erysipelas, de 16 verwijderde okselklieren, de geamputeerde borst en de artrose die door mijn hele lijf woedt, maken acceptatie en functioneren heel moeilijk. Mijn voeten zijn steenkoud.

Zo krijg ik in mei 2016 de hulp aangeboden van Leen. Leen beoefent Jikiden Reiki en aangezien werken met energie voor mij als therapeut zijnde niet nieuw is, stem ik hier volmondig mee in.

Na de 1ste Jikiden Reiki behandeling ben ik compleet versleten. De ontgiftingsbehandeling is toegepast.

Ik kan niet meer rechtop blijven zitten. Voor mijn omgeving zie ik er zelfs wit en bleek uit.

Bij thuiskomst heb ik mijn schoenen uitgetrapt en ben ik op bed gaan liggen met de tv aan. Weliswaar heb ik daar weinig van meegekregen. Mijn TV gaat uiteindelijk om 1u ’s nachts automatisch uit. Ik voel mij als 1000 kilo’s lood.. moe.. zwaar…

Tijdens de behandeling ging mijn lijf trillen en kreeg ik kiespijn, Het is alsof mijn ribben door elkaar geschud zijn. Mijn voeten zijn nog steeds warm. Ik heb flanellen benen.

Geslapen als een roos

De dag na de 1ste behandeling heb ik geslapen als een roos. De pijn is zo goed als verdwenen en ik ben maar 1x opgestaan vannacht. Ik was helemaal out. Om 8.00u ben ik opgestaan en om 11u was ik alweer doodop. Mijn urine is redelijk donker, alsof ik veel te weinig gedronken heb. Echter, ik drink gemiddeld 2 liter per dag. Er gebeuren rare dingen.

Soms herbeleef ik pijnen en daarna voelt het als een verlichting. Na enkele behandelingen gaat het steeds beter. Mijn longen zijn verbeterd en mijn energielevel is omhoog gegaan. Ik maak grote stappen en beveel iedereen aan om bij Leen op de behandeltafel te gaan liggen. Het is goed voor je!

Desiree (3)

Vannacht wakker geworden met een waanzinnige migraine. Vanmorgen wel klaar voor kantoor, maar zo beroerd, kon niet uit mijn ogen kijken. Een half uur Reiki ontvangen van Leen en nu is het gezakt naar 'n niveau waarop ik weer kan functioneren. Voorgeen lag ik 'n halve dag in bed met 'n coldpack op mijn hoofd. En nu is het zo snel al beter. Wat 'n opluchting, ...

Wat is Jikiden Reiki nu eigenlijk?
Jikiden Reiki is een Japanse techniek die verlichting biedt aan mensen die te maken hebben met fysieke, mentale of psychische problemen.

Bijvoorbeeld spierklachten, nek- en schouderklachten, pijn bij bewegen en hoofdpijn. Maar ook vermoeidheid, lusteloosheid, slapeloosheid, koude voeten en klachten bij herstel na ziekte zijn veel voorkomende probleemgebieden. Jikiden Reiki kan ondersteuning bieden bij mentale problemen, zoals bijvoorbeeld stress, fysieke problemen bij rouwverwerking en burnout.

Het Jikiden Reiki Centrum Delft is een vertrouwd adres voor een Reiki behandeling op maat.
Uw therapeuten zijn Désirée & Leendert Verheij. Niet zweverig, geen wierook, kaarsen en muziek, maar een to-the-point benadering.

Over Jikiden Reiki
Het Jikiden Reiki Kenkyukai Instituut in Kyoto, Japan stelt strenge eisen aan haar leden. Zij monitort en beoordeelt nauwkeurig de opleidingen en resultaten van alle personen die een Reiki opleiding volgen.

Het instituut kent een aantal opleidingen: Shoden (Reiki 1), Okuden (Reiki 2), Assistent-leraar (Shihankaku) en Leraar (Shihan) en een opleiding Aanvullende technieken. Als een 'leerling' de vervolgopleiding voor assistent-leraar wil volgen dient hij of zij een vastgesteld aantal mensen met uiteenlopende klachten te hebben behandeld. Ook dient de 'leerling' de Shoden en Okuden opleiding meerdere malen te hebben herhaald, voordat mag worden overgegaan tot het volgende onderdeel van de opleiding.

Jikiden Reiki behandelaars worden officieel geregistreerd en gecertificeerd door het instituut in Kyoto. Zij zijn gehouden aan strikte regels die gelden voor de behandelingen. Daarnaast geldt geheimhoudingsplicht zoals dit geldt voor elke relatie tussen een cliënt en de behandelaar.
Voor meer informatie over het Jikiden Reiki Kenkyukai Instituut in Kyoto klik op http://www.jikiden.org/institute.htm

Kosten
Een behandeling duurt circa 50 minuten. De kosten bedragen € 29,95 (2019) voor een behandeling. Bij meerdere behandelingen wordt er een korting gegeven!

Voor de door mij te geven cursussen Shoden & Okuden ontvang ik cursusgelden ad respectievelijk € 250 en € 450. Dit zijn vaste prijzen, aangezien deze worden vastgesteld door het Internationale Jikiden Reiki Kenkyukai Instituut (zie hiervoor). Voorts geef ik nog de cursussen Aanvullende Japanse Reiki technieken (€ 75). 15% van de netto kosten van de behandelingen en de cursussen gaat naar het goede doel Stichting van het Kind. Jaarlijks wordt een opgave gepubliceerd van het totale bedrag wat wordt overgemaakt naar het goede doel.

Wilt u ook ervaren wat Jikiden Reiki voor u kan betekenen? Wilt u ook ontspannen en met meer energie van het leven genieten? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Graag tot ziens!


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland