Blogpost 5

Beste lezer, 

 

Regie

Het is erg fijn om te constateren dat u met Jikiden Reiki zelf de regie heeft over uw lichaam. Dus niet een dokter of een ander uit de reguliere gezondheidszorg bepaalt wat u hebt, wat er moet gebeuren, of u medicijnen dient te nemen. Nee, u hebt en behoud de regie over uw eigen gezondheid en bepaalt zelf wat er gebeurt. Natuurlijk is het wel aan te raden Jikiden Reiki te bespreken met uw arts omdat dit nooit een vervanger is voor reguliere medische zorg.

 

Energiebanen

Jikiden Reiki is gebaseerd op de universele energie of levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is. Deze manifesteert zich in de energiebanen die in elk lichaam aanwezig zijn. Wanneer u zich onwel voelt, niet lekker in uw vel zit, dan zijn er bepaalde energiebanen geblokkeerd.

 

Blokkades

Door mijn handen op bepaalde posities op uw lichaam te plaatsen, kunnen deze blokkades ongedaan worden gemaakt. Bij de een uit zich dat na 1 behandeling en soms zijn er – afhankelijk van het probleem – meerdere behandelingen benodigd.

 

Stressverlagend

Via mijn handen stuur ik dan extra energie door uw lichaam. Het maakt niet uit of uw blokkade van mentale of fysieke aard is, Jikiden Reiki helpt en zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen en werkt stressverlagend. Lichaam en geest worden gevoed en komen op deze wijze weer in balans. Het zorgt ervoor dat u uw energie verhoogt terugkrijgt evenals de kwaliteit van uw leven en geeft een geweldig gevoel van welbehagen.

 

Dieren en planten

Deze harmonie is ook toepasbaar bij dieren en planten. Onze poezen bijvoorbeeld, komen ons graag opzoeken, springen op schoot en ondergaan dan Jikiden Reiki. Een dier overigens geeft zelf aan of het er genoeg van heeft. Dat is goed omdat dieren veel dichter bij de natuur staan en voelen wanneer en hoelang zij van Jikiden Reiki willen genieten.

 

Zelf behandelen

Wanneer u eens een keer bij mij op de behandeltafel ligt, zal ik aangeven wat u moet doen om uzelf te behandelen met Jikiden Reiki. Zoals een ieder nu wel weet zijn en blijven al mijn behandelingen gratis. U moet zich alleen de moeite getroosten om naar mijn praktijk te komen. Op deze wijze wil ik invulling geven aan mijn maatschappelijke verplichting om iedereen te kunnen helpen met Jikiden Reiki.

 

Tot een volgend blog!

 

Leendert Verheij

Jikiden Reiki Therapeut 

Blogpost 4

Beste lezer, 

 

Belofte

Nooit beloven wat je niet kan waarmaken. Ik had u een wekelijks blog beloofd i.p.v. een 2-wekelijks blog. Omdat er enerzijds een computerstoring is geweest en er anderzijds diverse zaken waren die ook om mijn aandacht streden, heb ik besloten regelmatiger een blog voor u te schrijven. De frequentie is, om het simpel te houden, flexibel.

 

Gratis

Velen van u weten dat mijn behandelingen in principe gratis zijn. Soms wordt ik daarmee geconfronteerd en wordt er gevraagd of ik daarvoor iets zou willen hebben. Altijd antwoord ik dan met een stevig: Niets, maar ik zou het wel op prijs stellen als u iets zou willen meenemen (geen geld) en dat mag u dan helemaal zelf bepalen. Met de behandelingen kan ik mensen datgene geven waarmee ik zo rijk ben gezegend en tevens houd ik ook mijn vaardigheden op peil.

 

Diversiteit

Inmiddels heb ik al bijna 140 behandelingen uitgevoerd sinds ik eind mei 2016 hiermee begon. Wat mij is opgevallen is de enorme diversiteit aan ‘problemen’ die ik mocht behandelen. En op nagenoeg alles heeft Jikiden Reiki een antwoord, dan wel is het resultaat zeer verzachtend, rustgevend en energierijk.

 

Boosheid, liefde en medeleven

Laatst had ik een cliënt die heel vaak boos kon worden op allerlei zaken die hem bereikten of aanraakten. Los van de oorzaken waarom iemand zo boos wordt, het is dan een gegeven dat de man in kwestie dit zelf toch ook anders zou willen ervaren. Inmiddels heeft hij drie behandelingen achter de rug en wat hem (maar ook zijn partner) duidelijk opviel, was dat hij enorm rustig is geworden. Jikiden Reiki is daadwerkelijk een vat vol liefde en medeleven waaruit onbeperkt onttrokken kan worden.

 

Herhaling

Jikiden Reiki opleidingen en cursussen gedijen het beste bij herhaling (practice makes perfect) en daarom ga ik het aanstaande weekend Okuden herhalen en twee weken later doe ik dan Shoden weer over. Zo ben ik steeds bezig om mijn vaardigheden te onderhouden, bij te slijpen, te ‘finetunen’ en door het contact met mijn collega’s veel op te steken van wat hen bezig houdt. Dat neem ik dan weer mee in mijn praktijk, waar u dan uiteraard weer uw voordeel kan doen. 

 

Tot een volgend blog!

 

Leendert D. Verheij 

Blogpost 3

Beste lezer, 

 

Mensen reageren enthousiast en zeer positief op de behandelingen met Jikiden Reiki!

 

Wekelijks

In plaats van een 2-wekelijks blog maak ik er nu een wekelijks blog van. Er zijn genoeg onderwerpen om even voor het bekende voetlicht te halen.

 

Behandelingen

Inmiddels heb ik meer dan 110 behandelingen gegeven. Wat voor klachten men ook had, de rode draad was, dat een ieder zeer relaxed en ontspannen van de behandeltafel af stapte.

 

Basis behandelingen

Bij nieuwe cliënten hanteer ik een tweetal basis behandelingen. Voor iemand die echt kennis wil maken met Jikiden Reiki pas ik allereerst een z.g. ontgiftingstechniek van circa 45 minuten toe. Daar achteraan volgt een ontspanningstechniek en is men blij verrast dat het lichaam daar zo positief op reageert.

 

De 2e basisbehandeling betreft een algehele behandeling voor mensen die een specifiek probleem hebben (kan ook meervoud zijn). De algehele behandeling duurt circa 1,5 uur en wordt op een zo kort mogelijke termijn 2 of 3 keer herhaald. Op deze wijze leert het lichaam zich aan te passen aan Jikiden Reiki.

 

Daarna wordt specifiek het probleem wat men heeft, behandeld.

Overigens is het zo dat na de 1ealgehele behandeling de cliënt op positieve wijze al kan waarnemen wat Jikiden Reiki voor hem of haar kan betekenen. Het lichaam herkent de energie en gaat daarmee aan het werk.

 

Herstellend vermogen

Het menselijk lichaam is namelijk een geweldig mooi instrument met een uitstekend herstellend vermogen. Jikiden Reiki is dan de katalysator hierin. 

 

Jikiden Reiki is zo krachtig, dat een aantal behandelingen kunnen volstaan voor tal van fysieke of mentale problemen.

 

Tot volgende week, Leendert Verheij-:)


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland