Blogpost 2

Beste lezer, 

 

Dit is mijn 2e blog over het reilen en zeilen van mijn Jikiden Reiki praktijk in de mooie stad Delft.

 

Zoals beloofd zou ik enkele praktijkgevallen voor het voetlicht halen om aan te geven dat Jikiden Reiki altijd werkt!

 

Praktijkgeval 1

Oudere man, gedurende ruim 20 jaar slaap problemen omdat hij altijd koude voeten had. Het maakte niet uit of het winter of zomer was.

 

Het eerste wat ik doe als er een nieuwe cliënt in de praktijk komt, is een complete behandeling geven van 1,5 uur op zijn lichaam. Die complete behandeling wordt in totaal 3 of 4x gegeven. Dit om het lichaam te laten wennen aan Jikiden Reiki.

 

De specifieke behandelingen, die afhankelijk zijn van de klachten van de cliënt, worden dan gemakkelijker door het lichaam verwerkt.

 

Wat blijkt echter? Aan het begin van de 3e complete behandeling vertelde hij mij dat hij als een blok had geslapen, de gehele nacht door en zijn koude voeten zijn – tot op de dag van vandaag – verdwenen!

 

Praktijkgeval 2

Vrouw, zij kon haar armen niet verder optillen dan bijna horizontaal. Verticaal omhoog of zelfs achter haar rug brengen, was onmogelijk.

 

Hiervoor heb ik een speciale ontgiftingstechniek toegepast. Tevens heb ik speciale aandacht gegeven aan de nek, schouders en bovenarmen.  Het resultaat na 1 behandeling was dat zij haar armen weer geheel kon gebruiken en geen pijn meer had!

 

Jikiden Reiki is zo krachtig, dat een aantal behandelingen kunnen volstaan voor tal van fysieke of mentale problemen.

 

Tot over 2 weken -:)

Blogpost 1

Beste lezer,

 

Vandaag heb ik mijn Jikiden Reiki praktijk het digitale levenslicht laten zien via een website, evenals een Facebook-pagina. Allereerst wil ik iets over mijzelf vertellen en hoe ik Jikiden Reiki behandelaar ben geworden.

 

Inmiddels met pensioen had ik zeker geen behoefte om stil achter de geraniums te gaan zitten. Jaren terug had ik al eens kennis gemaakt met Reiki, dat bleek echter de westerse variant te zijn van de oorspronkelijke Japanse Reiki. Daartoe heb ik een cursus gevolgd, maar kwam al snel tot de ontdekking dat dit niet aansloot op wat ik eigenlijk zocht.

 

Eind 2015 kwam ik in aanraking met Jikiden Reiki (direct van de leraar, authentiek) en als een donderslag bij heldere hemel, kwam ik tot de ontdekking dat Jikiden Reiki datgene was waar ik mijn hele leven (!) naar had gezocht. Ik heb namelijk bijzonder veel energie, met name in mijn handen en daar wilde ik iets mee  doen.

 

Ik ben cursussen gaan volgen om mensen (en ook dieren) te mogen behandelen. Mijn opleider is Jaap Pol (Dai Shihan) van het Reiki Centrum Noord Nederland in Hoogeveen . Ik heb de opleidingen Shoden (Reiki I) en Okuden (Reiki II) gevolgd. Tussentijds heb ik tevens de cursus "Aanvullende Japanse Reiki Technieken" gevolgd, bedoeld voor een verdieping van Jikiden Reiki.

 

Ook ben ik lid geworden van Jikiden Reiki Nederland en sta ik tevens geregistreerd bij het International Jikiden Reiki Institute in Kyoto in Japan.

 

Eind april 2016 ben ik gestart met het behandelen van mensen en ook dieren. Inmiddels is de praktijk internationaal gegroeid, met cliënten afkomstig uit Nederland, België, Frankrijk en Ierland. Door Jikiden Reiki kan ik mensen met problemen op het gebied van fysiek en mentaal helpen. Met Jikiden Reiki geef ik energie en als ik zie wat er gebeurt met mensen die na de behandeling van de behandeltafel afstappen, dan geeft dat mij juist nog veel meer energie.

 

Mensen die door mij zijn behandeld zijn blij, voelen zich behaaglijk, relaxed en ontspannen en hebben met name meer energie gekregen. 

 

Mijn behandelingen zijn kosteloos omdat ik het ultieme doel heb om Shihan (Leraar) te worden. Onder meer moeten er minimaal 120 behandelingen worden uitgevoerd. Inmiddels heb ik op dit moment zo'n 95 behandelingen uitgevoerd.

 

Een volgende keer zal ik u een - anonieme - inkijk geven in de praktijk.

Graag tot de volgende keer.

Leendert D. Verheij


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland