Blogpost 4

Beste lezer, 

 

Belofte

Nooit beloven wat je niet kan waarmaken. Ik had u een wekelijks blog beloofd i.p.v. een 2-wekelijks blog. Omdat er enerzijds een computerstoring is geweest en er anderzijds diverse zaken waren die ook om mijn aandacht streden, heb ik besloten regelmatiger een blog voor u te schrijven. De frequentie is, om het simpel te houden, flexibel.

 

Gratis

Velen van u weten dat mijn behandelingen in principe gratis zijn. Soms wordt ik daarmee geconfronteerd en wordt er gevraagd of ik daarvoor iets zou willen hebben. Altijd antwoord ik dan met een stevig: Niets, maar ik zou het wel op prijs stellen als u iets zou willen meenemen (geen geld) en dat mag u dan helemaal zelf bepalen. Met de behandelingen kan ik mensen datgene geven waarmee ik zo rijk ben gezegend en tevens houd ik ook mijn vaardigheden op peil.

 

Diversiteit

Inmiddels heb ik al bijna 140 behandelingen uitgevoerd sinds ik eind mei 2016 hiermee begon. Wat mij is opgevallen is de enorme diversiteit aan ‘problemen’ die ik mocht behandelen. En op nagenoeg alles heeft Jikiden Reiki een antwoord, dan wel is het resultaat zeer verzachtend, rustgevend en energierijk.

 

Boosheid, liefde en medeleven

Laatst had ik een cliënt die heel vaak boos kon worden op allerlei zaken die hem bereikten of aanraakten. Los van de oorzaken waarom iemand zo boos wordt, het is dan een gegeven dat de man in kwestie dit zelf toch ook anders zou willen ervaren. Inmiddels heeft hij drie behandelingen achter de rug en wat hem (maar ook zijn partner) duidelijk opviel, was dat hij enorm rustig is geworden. Jikiden Reiki is daadwerkelijk een vat vol liefde en medeleven waaruit onbeperkt onttrokken kan worden.

 

Herhaling

Jikiden Reiki opleidingen en cursussen gedijen het beste bij herhaling (practice makes perfect) en daarom ga ik het aanstaande weekend Okuden herhalen en twee weken later doe ik dan Shoden weer over. Zo ben ik steeds bezig om mijn vaardigheden te onderhouden, bij te slijpen, te ‘finetunen’ en door het contact met mijn collega’s veel op te steken van wat hen bezig houdt. Dat neem ik dan weer mee in mijn praktijk, waar u dan uiteraard weer uw voordeel kan doen. 

 

Tot een volgend blog!

 

Leendert D. Verheij 


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland