Blogpost 5

Beste lezer, 

 

Regie

Het is erg fijn om te constateren dat u met Jikiden Reiki zelf de regie heeft over uw lichaam. Dus niet een dokter of een ander uit de reguliere gezondheidszorg bepaalt wat u hebt, wat er moet gebeuren, of u medicijnen dient te nemen. Nee, u hebt en behoud de regie over uw eigen gezondheid en bepaalt zelf wat er gebeurt. Natuurlijk is het wel aan te raden Jikiden Reiki te bespreken met uw arts omdat dit nooit een vervanger is voor reguliere medische zorg.

 

Energiebanen

Jikiden Reiki is gebaseerd op de universele energie of levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is. Deze manifesteert zich in de energiebanen die in elk lichaam aanwezig zijn. Wanneer u zich onwel voelt, niet lekker in uw vel zit, dan zijn er bepaalde energiebanen geblokkeerd.

 

Blokkades

Door mijn handen op bepaalde posities op uw lichaam te plaatsen, kunnen deze blokkades ongedaan worden gemaakt. Bij de een uit zich dat na 1 behandeling en soms zijn er – afhankelijk van het probleem – meerdere behandelingen benodigd.

 

Stressverlagend

Via mijn handen stuur ik dan extra energie door uw lichaam. Het maakt niet uit of uw blokkade van mentale of fysieke aard is, Jikiden Reiki helpt en zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen en werkt stressverlagend. Lichaam en geest worden gevoed en komen op deze wijze weer in balans. Het zorgt ervoor dat u uw energie verhoogt terugkrijgt evenals de kwaliteit van uw leven en geeft een geweldig gevoel van welbehagen.

 

Dieren en planten

Deze harmonie is ook toepasbaar bij dieren en planten. Onze poezen bijvoorbeeld, komen ons graag opzoeken, springen op schoot en ondergaan dan Jikiden Reiki. Een dier overigens geeft zelf aan of het er genoeg van heeft. Dat is goed omdat dieren veel dichter bij de natuur staan en voelen wanneer en hoelang zij van Jikiden Reiki willen genieten.

 

Zelf behandelen

Wanneer u eens een keer bij mij op de behandeltafel ligt, zal ik aangeven wat u moet doen om uzelf te behandelen met Jikiden Reiki. Zoals een ieder nu wel weet zijn en blijven al mijn behandelingen gratis. U moet zich alleen de moeite getroosten om naar mijn praktijk te komen. Op deze wijze wil ik invulling geven aan mijn maatschappelijke verplichting om iedereen te kunnen helpen met Jikiden Reiki.

 

Tot een volgend blog!

 

Leendert Verheij

Jikiden Reiki Therapeut 


Jikiden Reiki Centrum Delft / Zuid-Holland
Trainingslocatie: Gebouw Tauro
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
T: 015 – 2144 323 / 06 – 2248 7192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK: 67365876
IBAN: NL23 KNAB 0255666853
BIC: KNABNL2H


CAT-LogoJikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij het CAT onder therapeutnummer: 20180934
Onder CAT valt tevens de (Wkkgz) klachtenregeling voor cliënten
Jikiden Reiki Centrum Delft is aangesloten bij Vereniging Jikiden Reiki Nederland onder lidnummer: 16053

Jikiden Reiki Nederland